Na úvodní stránku





TTC Praha provádí nábor žáků

Mládež TTC Praha trénuje v herně stolního tenisu Centrum zábavy, Sokolovská 96a, Praha 8 (cca 200 m od stanice metra Křižíkova) v pondělí, středu a čtvrtek od 15.30 do 17.00 hodin. Tréninky vede trenér licence C.

 

Tréninky na 1. pololetí (do ledna 2014) stojí při nejobvyklejším trénování dvakrát týdně 2.300,-- Kč. Kdo trénuje jednou týdně, platí 1.600,-- Kč a při třech trénincích týdně se platí 3.100,-- Kč.

 

Hráči jsou v každém tréninkovém dni rozděleni podle výkonnosti, přičemž těm lepším je nabídnuto hrát mládežnické soutěže za TTC Praha. Ti slabší hrají dle zájmu buď rekreačně s sobě výkonnostně rovnými, pokud se zlepší, trénují později s lepšími, případně mohou též hrát za TTC Praha.

 

Trénink má několik částí. Po základním rozhýbání těla následuje průpravná část tréninku, v které hráči vylepšují své údery, popř. se učí nové údery a ti pokročilejší hrají jednodušší či složitější kombinace. Poslední fáze tréninku je soutěživá. Úplně na závěr násoleduje krátké protažení těla a uvolnění svalů, aby druhý den nebolelely.

 

Na trénink si vezmi čistou sportovní uzavřenou obuv, pálku (začátečníkům pálku půjčíme a po pár trénicích doporučíme, jakou pálku koupit), pití (možno též zakoupit v recepci před tréninkem – během tréninku už v recepci nikdo není) a ručník.

 

Tréninky začínají od 2. září 2013 a nábor probíhá průběžně do zaplnění kapacity jednotlivých tréninkových dní.

 

Přihlásit se můžete buď přímo na tréninku (doporučujeme přijít cca o 10 až 15 minut před tréninkem, kdy na vás bude mít trenér čas na případné dotazy) a nebo telefonicky u trenéra Miloslava Fučka na mobilu 603 451 965.



Přidání komentáře k článku TTC Praha provádí nábor žáků



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024



optimalizace PageRank.cz