Na úvodní stránku





Zahrada Bubec – nové hudebně-výtvarné workshopy pro všechny generace

TAMeK

2015-05-08

Pozvánky

Přečteno: 3688

Komentářů: 0


Školní skupiny, rodiny, mateřské školy, družiny, děti z dětských domovů, senioři, zdravotně postižení včetně vozíčkářů … zkrátka všichni zájemci od 2 do 100 let jsou zváni na dopolední, odpolední nebo celodenní dílny pod vedením zkušené lektorky Anny Irmanovové.


Dílny se konají každý den – po předchozím objednání a v případě přihlášení dostatečného počtu účastníků – v Zahradě Bubec (Tělovýchovná ulice, Praha 5 – Řeporyje), v areálu zatravněného hřiště s unikátními herními a sochařskými prvky, uprostřed přírody. Témata kreativních dílen Zahrada Bubec:  Živly – Oheň, voda, vzduch a země. Vznik Slunce a Keltové. Vznik Evropy – pohyby kamene. Bojíme se v lese – O strašidlech hodných i oškliváckých. Od Řípu po Šumavu: Řipské hory a Gabréta. O Vltavě a Berounce. Dívčí Hrady. O Golemovi. Magistr Kelly – O staré pražské alchymii. O vílách a vodnících malostranských. O pražských palácích a jejich správných obyvatelích, které pořád rušíme. Tajemství pražských zahrad.

Workshopy obecně prospěšné společnosti Bubec jsou zaměřeny na společné rozvíjení výtvarných a pohybových schopností, témata je možné přizpůsobit zájmům a přáním účastníků. Cena pro osobu: půldenní 50 Kč / celodenní 100 Kč. Návštěvu kreativních dílen zpestří prohlídka blízkého uměleckého Studia Bubec, ve kterém pracují výtvarníci z České republiky i ze zahraničí, nebo příjemná procházka Prokopským údolím.

Více informací: www.bubec.cz


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024



optimalizace PageRank.cz