Na úvodní stránku





Hledáte dobrý tábor? Nevíte, jak ho vybrat? Už deset let v tom nejste sami!

TAMeK

2014-05-22

Volný čas

Přečteno: 4141

Komentářů: 0


Před deseti lety totiž Pionýr zahájil informační kampaň Opravdu dobrý tábor. Od té doby se snažíme zvyšovat povědomí veřejnosti v oblasti obecných pravidel, jež by měl splňovat každý tábor. Radíme, na co si dát pozor, jaké informace vyžadovat od pořadatele i jaké mu vždy poskytnout, ale i na co nezapomenout, až budete malému táborníkovi balit kufry. Zkrátka už desátým rokem usilujeme, aby co nejvíce rodičů a dětí při výběru letního tábora nemuselo spoléhat jen na šťastnou ruku.


Soustavnou informační kampaní na webových stránkách www.dobrytabor.cz a dále prostřednictvím vlastních tištěných materiálů i kontaktních akcí určených veřejnosti podněcujeme zájem rodičovské veřejnosti o tuto problematiku. A věříme, že se nám daří, protože zodpovědní rodiče (ale i jiní pořadatelé táborů) se na nás stále obracejí s dotazy a žádostmi o radu.
Kromě naší mailové a telefonické poradny jim mohou při výběru tábora a přípravě na něj pomoci také samotné internetové stránky projektu. Na nich lze nají nejen řadu tematických článků a především tzv. Osmero dobrého tábora, ale také informační a návodná videa. Nově jsou tyto stránky zahrnuty přímo na webu Pionýra. Zájemci o tábory se tak ocitají jen několik "kliků" od dalších zajímavých informací a možností, jako je například nabídka jednorázových otevřených akcí či vyhledávač oddílů a klubů pro zapojení do dlouhodobé činnosti Pionýra.

V jarním období kampaň Opravdu dobrý tábor vrcholí a zájem veřejnosti i médií j! e díky blížícím se prázdninám nejvyšší. Stejně jako v minulých letech očekáváme několik stovek dotazů a jsme připraveni na ně odpovědět.

Proto nás neváhejte kontaktovat. Nabízíme bohaté zkušenosti přímo z táborové praxe i externí odborníky na právo, ekonomiku, hygienu a další obory, jež mohou s letní činností souviset. Rádi se budeme podílet na zpracovávání táborových témat podle vašich potřeb, nebo dodáme texty na témata, jež máme již zpracovaná. Stačí napsat na e-mail opravdu@dobrytabor.cz, nebo zavolat na číslo 222 247 529.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024



optimalizace PageRank.cz