Na úvodní stránku





Opravdu dobrý tábor 2013

TAMeK

2013-05-01

Volný čas

Přečteno: 4633

Komentářů: 0


Zažijte už teď trochu letní táborové atmosféry! Stačí si otevřít adresu www.dobrytabor.cz.


Na stgránce www.dobrytabor.cz najdete tři nová informační videa -- v jednom se přesvědčíte, že i bezpečný tábor může být pořádné dobrodružství, v druhém se dozvíte více o tradici a kvalitě pionýrských táborů, třetí vám odlehčenou formou nabídne několik základních praktických rad pro táborníky a jejich rodiče.


Ptáte se, jestli nejsou myšlenky na letní prázdniny předčasné? I když se ještě někde drží sníh, léto je již za dveřmi a příprava pionýrských táborů je v plném proudu. Mnoho rodičů se spolu se svými dětmi v tomto období snaží zorientovat v rozsáhlé nabídce. Podle čeho ale vybrat vhodný tábor?
S odpovědí na tuto otázku již devět let pomáhá informační kampaň Opravdu dobrý tábor, kterou organizuje občanské sdružení Pionýr. Ta popisuje nejen základní pravidla, která musí dobrý tábor splňovat, ale nabízí i další praktické rady: na co si dát pozor, jaké informace vyžadovat od pořadatele i jaké mu vždy poskytnout, na co nezapomenout, až budete malému táborníkovi balit kufry...

Naším hlavním cílem je, aby co nejvíce rodičů a dětí při výběru tábora nemuselo spoléhat jen na šťastnou ruku a vybrali přesně takový, který pro ně bude ten "opravdu dobrý", aby se děti vracely z tábora a už se těšily na příští ročník...

Co pro to děláme? Na internetových stránkách www.dobrytabor.c! z poskytujeme množství tematicky členěných informací, především pro rodiče je připravena telefonická i internetová poradna, která každoročně zodpoví stovky dotazů. Tradičně je k dispozici i nabídka pionýrských letních táborů, které splňují přísné obecně závazné i vnitřní "pionýrské" podmínky. Informace nabídneme zájemcům i na pionýrských stáncích na přehlídce volnočasových aktivit zvané Bambiriáda.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024



optimalizace PageRank.cz