Na úvodní stránku





Pozvánka na novoroční turnaje v Centru zábavy

TAMeK

2013-01-01

Pozvánky

Přečteno: 4519

Komentářů: 0


V nadcházejícím týdnu vás zveme na dva novoroční turnaje ve stolním tenisu pro veřejnost do Centra zábavy.


Ve středu 2. 1. 2013 se koná Novoroční Stiga Grand Prix Centra zábavy o níž najdete podrobnosti na http://www.centrumzabavy.info/kukakce.php?id=361. Jde o úplně první turnaj v roce 2013.

 

V neděli 6. 1. 2013 jste zváni na Novoroční Stiga pohár. Jde o 4. ročník turnaje dvouher, který se hraje ve třech výkonnostních kategoriích o medaile. Podrobnosti najdete na http://www.centrumzabavy.info/kukakce.php?id=354.

 

Medaile z našich turnajů postupně mizí. Bude i tento turnaj o mediale naposledy? Pokud bude prodělkový, tak ano, podobně jako Svatováclavský Stiga turnaj, Stiga pohár samostatnosti, Svobodný Stiga turnaj (ten byl o sošky) a Vánoční Stiga turnaj, kde byly medaile, resp. sošky letos naposledy. Pouze Mikulášský Stiga turnaj ukázal do budoucna životaschopnost, a v něm budou medaile zachovány v kategoriích A a B i do příštího ročníku.

 

Jaká je historie Novoročního Stiga poháru? Jeho první ročník se konal 2. 10. 2010 ve třech kategoriích za impozantní účasti 41 hráčů. Vítězi se stali Aleš Petřík (A – 21 hráčů), František Korba (B – 27 hráčů) a Miloslav Fuček (C – 9 hráčů).

 

Druhý ročník proběhl 2. 1. 2011 za ještě vyšší účasti 45 hráčů, opět ve třech výkonnostních kategoriích, jejichž vítězi byli Ondřej Švec (A – 25 hráčů), David Krolop (B – 22 hráčů) a Božena Malá (C – 15 hráčů).

 

Třetí a zatím poslední ročník se konal 7. 1. 2012 za zhruba třetinové účasti pouhých 17 hráčů. Vítězi jednotlivých kategorií se stali Václav Zahradník (A – 10 hráčů, Jan Fluser (B – 6 hráčů) a Petr Hrach (C – 5 hráčů). Propad účasti signalizuje, že letos se nejspíš hraje orologi replica v tomto turaji o medaile naposled, protože minimální požadavek hráčů na kategorii pro to, aby zůstaly zachovány medile je dvanáct (pro kategorii C deset).


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024



optimalizace PageRank.cz