Na úvodní stránku





V Ďáblicích se formuje nový spolek pro kulturu a volný čas

Dne 16. 3. 2016 se sejde v Centru stolního tenisu Ďáblice, od 20.00 hodin konference obnovovaného spolku, který se bude v Ďáblicích pod názvem Ďáblové Praha, z.s. starat o kulturu a volný čas, zejména dětí a mládeže, ale nejenom jich.

 

Vpodstatě dojde k obnovení spoluku Sdružení klubů správných kamarádů ČR, který před několijka lety zmrazil svoji činnost. Tento spolek bude následně transformován na spolek Ďáblové Praha, z.s., transformuje své stanovy a zvolí nové vedení a bude následovat nábor nových členů. Současně dojde k ustavení tří nových oddílů.

 

Prvním oddílem bude Nové cetrum kultury Ďáblice (NCK Ďáblice), které se bude starat zejména o kulturní akce ve starých Ďáblicích, které mohou probíhat v rámci spolupráce s TJ Stolní tenis Praha v ďáblické skolovně v Kokořínská 204/28, Praha 8.

 

Druhým oddílem bude SVČ Kamarád, který se bude starat o volnočasové využití dětí a mládeže. Tento oddíl bude ve spolupráci s NCK Ďáblice pořádat kulturní akce pro děti, ve spolupráci s TTC Praha různé sportovní akce např. pro rodinná družstva, či bude spolupracovat na pořádání příměstkých táborů.

 

Třetí oddíl se zaměří na dospělé, ale nevylučuje ani mládež. Půjde o Klub netradičních her. Zde je působnost velká, zatím se uvažuje třeba o Lize Mariáše, ale máme k dispozici i šipky a a různé stolní hry jako třeba Osadníky z Katanu, či Amun Re a další a další.

 

Pro všechny tři oddíly provádíme nábor a to nejenom řadových členů, ale i funkcionářů a vedoucích, kteří by se ujali pořádání jednotlivých konkrétních aktivit.

 

Pokud máte zájem se zapojit, kontaktujte svolavatele konference ing. Miloslav Fučka na mobilu 603 451 965. Svolávaná konference bude spíše valnou hromadou, protože oddíly budou teprve ustanoveny, takže delegátem konference se může stát každý zájemce o to, se do tohoto dění zapojit.



Přidání komentáře k článku V Ďáblicích se formuje nový spolek pro kulturu a volný čas



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024



optimalizace PageRank.cz