Na úvodní stránku





Navštivte nás na Bambiriádě

Od 22. do 25. 5. 2014 nás najdete na pražské Babiriádě v parku u stanice metra Dejvická. Jde o největší prezentaci volnočasových aktivit pro děti a mládež. Vstup na akci je zdrama a otevřeno je vždy od 9.00 hodin a to ve čtvrtek, pátek a sobotu do 18.00 hodin a v neděli do 17.00 hodin.

 

Naši expozici najdete vpravo od pódia z pohledu čelem k pódiu. Klub správných kamarádů úzce spolupracuje se oddílem mládeže TTC Praha. Před stanem bude venkovní stůl na stolní tenis, který bude po většinu času k volné hře. Proběhnou zde tři propagační turnaje pro děti a to v pátek, v sobotu a v neděli vždy od 14.00 hodin. Tento program připravuje právě zmíněný oddíl TTC Praha, který zde ještě bude provozovat soutěže ve skákání přes švihadlo. Jde o náborové akce do oddílu mládeže, rekreačního oddílu a propagační akce na pravidelné turnaje pro veřejnost, příměstské tábory zaměřené na stolní tenis a tréninky stolního tenisu pro veřejnost.

 

Klub správných kamarádů Informačního centra oddílů a klubů připravuje ostatní program, replica uhren v jehož rámci bude v sobotu od 16.do 16.30 hodin soutěž ve vyndavání Ježka z klece na čas. Průběžně zde budou probíhat kvízy o počítačích a Internetu, o sportu a luštění sudoku. Dále bude probíhat soutěž v malování na čtvrtku se sportovní tématikou. Průběžně bude probíhat i soutěž Napověz a uhodni.

 

Mimo soutěží a toho, že si v expozici můžete vzít nejrůznější náborové letáčky, zde můžete získat informace internetových portálech, které ICOK pro děti provozuje. Mezi ty nejstarší patří Magazín eKamrád a Dětská seznamka. Toto portfólium doplňují další dva magazíny Speeed Express a Písmákův deník, Tisková agentura mladých eKamrád a další postupně znovu iobnovované internetové stránky.



Přidání komentáře k článku Navštivte nás na Bambiriádě



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024



optimalizace PageRank.cz