Na úvodní stránku





Výprask v přímém přenosu

     Dva kluci se doma nudili a jejich pohled padl na mobilní telefon, který ležel v pokoji na stole. Tak ho vzali a zavolali hasičům, že hoří stoh. Pak vrátili mobil zpět na stůl a šli si do svého pokoje hrát. Mezitím se vrátila jejich maminka a mobil zrovna zazvonil. To si totiž dispečer ověřoval pravost volnání zpětným zavoláním na číslo, z kterého bylo voláno, které se mu na pultu zobrazilo. Maminka se nestačila divit a rozzlobila se. Vzala do ruky rákosku a i s telefonem šla za klukama do dětského pokoje.

     V dětském pokoji si položila telefon na stůl a postupně přehla oba kluky přes koleno a uštědřila jim pořádný výprask na zadek. Protože nechala telefon zapnutý, mohl dispečer po telefonu celý výprask sledovat a přesvědčit se, že oba kluci se dočkali zaslouženého trestu. Aspoň mají ponaučení pro příště, že z takových věcí se legrace nedělá. Takový výjezd požárního vozidla není totiž nejlevnější.

     Ukázalo se, že i vymyšlený oheň může pálit, protože oba kluky jistě po výprasku pálily jejich zadky, jako by jim je onen vymyšlený požár ožehl. Navíc měli ostudu a to mohli být ještě rádi, že zatím nejsou videotelefony, protože pak by to měl dispečer i s obrazem a ostuda by byla ještě větší.

Tento archivní článek byl napsán v roce 2000.



Přidání komentáře k článku Výprask v přímém přenosu



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024



optimalizace PageRank.cz