Na úvodní stránku





Pozvánka na dva srpnové turnaje

     Ve středu 1. 8. jste zvání na Prázdninovou Stiga Grand Prix Centra zábavy 2, o níž najdete podrobnosti na http://www.centrumzabavy.info/kukakce.php?id=327.

 

     V sobotu 4. 8. jste zvání na Srpnový Stiga turnaj, což je 3. ročním turnaje dvouher ve stolním tenisu ve třech výkonnostních kategoriích, o kterém najdete podrobnosti na http://www.centrumzabavy.info/kukakce.php?id=320.

 

    První ročník Srpnového Stiga turnaje se hrál 1. 8. 2010 za účasti 21 hráčů ve třech výkonnostních kategoriích. V té nejsilnější vyhrál při účasti 12 hráčů Josef Pavelka, v prostřední také při účasti 12 hráčů Ondřej Švac a nejslabší při účasti 4 hráčů Jan Hadrbolec. Druhý ročník se konal 7. 8. 2012 za účasti 15 hráčů ve dvou výkonnostních kategoriích. Tu silnější vyhrál při účasti 11 hráčů Oldřich Motyčka a tu slabší při účasti 7 hráčů Jaroslav Houček. Kolik hráčů se sejde letos a kdo bude vítězem? Bude se hrát jedna, dvě nebo dokonce i všechny tři kategorie? To vše záleží na vás.

 

     Do konce prázdnin vás ještě čekají v Centru zábavy tři turnaje: v neděli 12. 8. Klářin prázdninový Stiga turnaj, v sobotu 25. 8. Stiga rozloučení s prázdninami – 3. ročník a ve středu 29. 8. Prázdninová Stiga Grand Prix Centra zábavy 3.



Přidání komentáře k článku Pozvánka na dva srpnové turnaje



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je sobota
20.04.2024



optimalizace PageRank.cz