Na úvodní stránku





Brutální vražda v Mostě

Martin Fencl

2012-07-17

Různé

Přečteno: 2653

Komentářů: 0


Médii proběhla zpráva o brutální vraždě v Mostě. Její brutalitu zvyšuje to, že vrah zavraždil ženu před očima jejího třináctiletého syna, který je z této hrůzné události v šoku a je v péči lékařů.


      Neznámý vrah, kterému však začíná být policie na stopě, zavraždil ženu, před očima jejího třináctiletého syna. Ten po jeho odchodu zavolal záchranku a poté utekl a schoval se u svých příbuzných. Nyní je v péči lékařů.

 

     Tato úděsná událost určitě poznamená chlapce na celý život. Nejenom, že přišel ještě v dětském věku o svoji mámu, ale ta byla zavražděna přímo před jeho očima. Je proto logické, že má z této děsné události šok.

 

     Co čeká vraha po dopadení? Určitě by měl být souzen s přihlédnutím k tomu, že vražda byla provedena zvláště zavrženíhodným způsobem, tedy přímo před očima syna zavražděné. Nebude-li trest dostatečně velký, hrozí totiž to, že tento chlapec, až bude za pár let dospělý a vraha pustí z vězení, si jej najde a vyřídí si to s ním sám. A to by jistě dobře nebylo. Já osobně bych byl pro, aby vrah dostal mimořádný trest, tedy odnětí svobody na doživotí.


Z Článek je z archívu Speed Expressu


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024



optimalizace PageRank.cz