Na úvodní stránku





Kam o víkendu s dětmi? Vydejte se na výtvarný workshop studia Bubec

TAMeK

2015-02-03

Pozvánky

Přečteno: 3868

Komentářů: 0


Novinkou v nabídce studia Bubec, které během roku pořádá oblíbené a hojně navštěvované výtvarné kurzy vedené respektovanými umělci, jsou víkendové workshopy pro děti a jejich rodiče.


První workshop se koná v sobotu 14. února od 13.00 do 16.00 a v neděli 15. února od 13.00 do 15.00 hodin v nově zrekonstruovaných místnostech na Řeporyjském náměstí 1 (městská část Praha – Řeporyje). Pod vedením Daniela Sušky a dalších výtvarníků sdružených kolem Bubce si můžete vyrobit kašírované masky. Program bude pokračovat v neděli 15. února od 15.00 hod., kdy jsou všichni zváni na divadelní hru Noemova archa. Po skončení představení od 16.00 hod. následuje masopustní průvod v maskách. Celý program vyvrcholí v prostoru pod Cukrárnou živou hudbou a vernisáží děl Tomáše Bambuška.

Dalším workshopem je Vesmírný dalekohled pod vedením Evy Jaroňové. V sobotu a v neděli 7. a 8. března od 10.00 do 15.00 se děti ponoří do hlubin vesmíru. Budou tvořit na principu stínového divadla, barevných průhledů a tajemných siluet. Vyzkouší si barevnou kompozici i tvary vesmírných těles. S vlastními postavičkami se pohrouží do dějů a příběhu v kulisách vesmíru.

Originální výtvarné kurzy studia Bubec pro děti, mládež i dospělé se na Řeporyjském náměstí 1 konají pravidelně od pondělí do čtvrtka. Zkušení lektoři rozvíjejí bezprostřední kreativitu dětské tvorby, dospělé nadšence provádějí klasickými výtvarnými technikami i novými technologiemi, pracuje se např. s filmovou animací objektů nebo s grafickými programy. V tomto pololetí je připraven nový kurz Základů streetartu a graffiti. Zájemci se seznámí s historií i současností graffiti a se základními technikami každé pondělí už od 2. února. Zároveň studio Bubec nově nabízí kurzy angličtiny pro začátečníky a pokročilé. V dopoledních hodinách, od pondělí do pátku, od 9.00 do 13.00, je proděti od 2 do 6 let připraven babyBubec s bohatým, smysluplným programem, přirozeně rozvíjejícím jejich osobnost a kreativitu.

 

Oficiální stránky studia: www.bubec.cz.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024



optimalizace PageRank.cz