Na úvodní stránku





Centrum zábavy Karlín ukončilo provoz

TAMeK

2015-01-20

Volný čas

Přečteno: 3861

Komentářů: 0


Centrum zábavy Karlín ukončilo v sobotu 17. 1. 2015 provoz herny stolního tenisu pro veřejnost. V neděli 18. 1. zde ještě proběhl turnaj nejmladšího žactva v rámci Velké ceny Centra zábavy Karlín, kdy již pro ostatní veřejnost otevřeno nebylo.


Herna stolního tenisu v Centru zábavy Karlín ukončila provoz pro vřejenost v sobotu 17. 1. Tento den proběhl ráno poslední turnaj pro veřejnost pro dospělé CZ Cup – 7. ročník. Od 15 hodin zde bude probíhal turnaj CZ Cup dorostu, v jehož průběhu byly volné stoly i pro veřejnost.. Herna byla otevřena v sobotu do 20.00 hodin.

 

V neděli 18. 1. se v herně konal turnaj nejmladšího žactva v rámci Velké ceny Centra zábavy Karlín, při kterém už nebylo pro volnou veřejnost otevřeno. Po skončení tohoto turnaje se herna uzavřela a začalo balení a chystání na stěhování, které probíhá a dnes v pondělí 19. 1. od 8 hodin ráno.

 

Upozorňujeme všechny, kdo mají Bony CZ, které jsou v herně používány jako ceny za turnaje, že jejich platnost definitivně skončila v sobotu 17. 1. v 20.00 hodin.

 

O možnosti pokračování herny pro veřejnost v jiném místě se jedná a o výsledcích těchto jednání vás budeme zde průběžně informovat a informace samozřejmě najdete na stránce Centra zábavy www.centrumzabavy.info. Na stránce www.pinecvpraze.cz se dozvíte, kde bude pokračovat Velké cena Centra zábavy Karlín a jaká budou data jeho turnajů v jednotlivých kategoriích.

 

Oddíl TTC Praha, který v Centru zábavy působil, se přesouvá do jiným míst, kde bude působit dle situace buď dočasně nebo trvale. Aktuální informace o rekreačním oddílu, oddílu mládeže i registrovaném oddílu najdete na stránce http://www.ttcpraha.cz/.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024



optimalizace PageRank.cz