Na úvodní stránku





Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic poběží o týden dříve!

TAMeK

2013-02-20

Kultura

Přečteno: 4380

Komentářů: 0


Nepohádková a poměrně divoká verze Jeníčka a Mařenky, nový film Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic, bude k vidění týden před svou oficiální českou premiérou. V týdenní předpremiéře ho ve 3D bude uvádět jediné české kino IMAX v Praze na Flóře.


Jak moc zábavný a krvavý je přerod z klasické pohádky do akční fantasy, mohou nedočkaví diváci zjistit s předstihem a k tomu v opravdu velkém stylu obřího plátna. 
„Já a moje sestra? Máme určitou minulost,“ říká Jeníček s tváří Jeremyho Rennera známého z poslední Mission Impossible nebo z Avengers, Mařenku hraje Gemma Arteton, bondgirl z Quantum of Solace.
 
Do široké distribuce českých kin vstoupí Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic 28. února, v kině IMAX pak poběží v exklusivním předpremiérovém uvedení už od čtvrtka 21. února a to každý den.
Uvedení filmu v kině IMAX bude zároveň časově omezené. Hned od 21. února obsadí odrostlí Jeníček s Mařenkou všechny časy v programu kina, už po dvou týdnech, 7. března, je v něm vystřídá 3D spektákl Mocný vládce OZ režiséra Sama Raimiho.   
 
„Jeníček a Mařenka jsou opravdu zábavná podívaná plná 3D efektů. Na plátno kina IMAX proto patří a je to současně kino, kde má takové předpremiérové uvedení opravdu smysl,“ říká k předpremiéře filmu v kině IMAX Pavel Novák společnosti Bontonfilm, která má snímek v distribuci.
 
 
V kině IMAX od 21. února 2013.
 
zdroj : PR

Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024



optimalizace PageRank.cz